Sok Pha geeft les

PDSNieuwsLeave a Comment

Dankzij uw giften kunnen we een voormalige lepra-patiënt, mevrouw Sok Pha, loon betalen om trainingen te geven aan leprapatiënten in de kliniek in Phnom Penh, Cambodja.

Zij helpt ex-leprapatiënten met het aanleren van vaardigheden voor het dagelijks leven en vergroot op deze wijze hun zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Mevrouw Sok Pha organiseert dagelijkse activiteiten als boodschappen doen, koken en schoonmaken. Ook helpt zij deze mensen in de speciaal aangelegde moestuin met het zaaien, onderhouden en oogsten van verschillende gewassen. Ze ondersteunt de mensen in het lezen en schrijven van de Khmer-taal en typevaardigheid alsmede basale computervaardigheden.

Deel onze missie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *