Nieuwe website online

beheerGeen categorie1 Comment

We zijn heel blij dat we u kunnen melden dat onze nieuwe website online is. Als stichting met alleen vrijwilligers bleek het lang een moeilijke en kostbare taak om een goede website te bouwen. We zorgen namelijk liever dat uw geld op de plekken komt waar het nodig is. Gelukkig kwamen we via via in contact met Kin van miksolutions.nl  Hij heeft samen met ons de afgelopen maanden deze prachtige nieuwe site opgetuigd. Kin, we zijn je heel erg dankbaar!

Op onze nieuwe site is te lezen wat we doen, waar het geld heen gaat, wat de resultaten zijn van uw donaties en wat de geschiedenis is van de Peerke Donders Stichting. En, niet onbelangrijk:  de donatie knop werkt nu een stuk makkelijker.

Ook zullen we proberen wekelijks een interessant stuk te plaatsen over onze werkzaamheden.

Wilt u ons steunen klik op de doneerknop of maak over naar NL96INGB0003409200 t.n.v. Peerke Donders Stichting.

Deel onze missie!

One Comment on “Nieuwe website online”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *