Bedankje van Son Hoang Phu

beheerGeen categorieLeave a Comment

“ My family has 4 people and we are struggling with our lives. We are from a poor household living in Soc Trang, the south of Viet Nam. My brother has to study and work to earn extra income for the family. There are many times that my family cannot afford my school fee. Thanks to 27-2 Soc Trang Hospital, I was nominated for receiving PDS School Support. After 4 years receiving the school support, now I am able to continue my study and overcome difficulties in life.

I am very thankful for this support and I will do my best to study better and support my family as much as I can.”

Vertaling:

Mijn familie bestaat uit 4 personen en we hebben moeite het hoofd boven water te houden. We hebben weinig te besteden en wonen in Soc Trang in het zuiden van Viet Nam. Mijn broer moet studeren en werken om voor extra inkomen te zorgen voor de familie. Het komt vaak voor dat mijn familie niet het geld heeft om de schoolkosten te betalen. Dankzij het Soc Trang Ziekenhuis kwam ik in aanmerking voor financiële steun van de Peerke Donders Stichting. Na vier jaar financiële steun ben ik nu in staat om zelf verder te studeren en problemen in mijn leven te overwinnen.

Ik ben heel erg dankbaar voor de steun die ik heb ontvangen en ik zal mijn best doen om zo goed mogelijk te studeren en voor mijn familie te zorgen.

 

Deel onze missie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *