Seyha vertelt

beheerGeen categorieLeave a Comment

Seyha werkt voor onze partnerorganisatie CIOMAL in Cambodja. Hij is deels verantwoordelijk voor de sociaal- economische rehabilitatieprojecten van door armoede getroffen lepra-patiënten. Deze projecten worden gefinancierd door de PDS.

Seyha vertelt: “Mijn taak is om de mensen te helpen de kwaliteit van leven te verbeteren en hun plekje in de maatschappij terug te vinden. Ik ben verantwoordelijk voor de bouw van nieuwe huisjes en toiletten en de renovatie van bestaande huisjes. Daarnaast regel ik voedselpakketten voor de mensen die dat het hardst nodig hebben. Ook begeleid ik studenten tijdens hun beroepsopleiding en help met het opzetten van bedrijfjes. Hiervoor worden door de PDS micro kredieten verstrekt. Daarnaast begeleid ik universitaire studenten. Ik werk dus direct met de mensen en kom vaak bij hen thuis. Het is dankbaar werk. Ik ben erg gedreven en ik leer ontzettend veel. Het is zo fijn om een kind uit een zeer arm gezin te begeleiden naar een beter bestaan. Het allermooist is het om te zien dat kinderen hoop hebben op een beter leven dan hun ouders.”

De medewerkers van de PDS zijn heel blij met het intensieve werk dat Seyha en zijn collega Laiseang samen doen. Hartelijk dank voor jullie inspanningen!

 

 

Deel onze missie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *