De slaapzaal is gereed!

beheerNieuwsLeave a Comment

De slaapzaal van de prothese kliniek in de stad Taungoo in Myanmar is gereed! Afgelopen zaterdag vond de feestelijke opening plaats. In de kliniek is plaats voor 26 patiënten die een nieuwe prothese aangemeten krijgen. Deze mensen moeten leren lopen met de prothese. Zij worden begeleid door fysiotherapeuten en verblijven twee weken in de kliniek. PDS gaat dit jaar de 60 nieuwe beenprotheses in Taungoo financieren. En daarnaast is dankzij gulle donaties door vermogensfondsen extra geld beschikbaar voor orthopedische schoenen. Het project wordt begeleid onder de bezielende leiding van dr Zaw, directeur van TLMM, onze samenwerkingspartner aldaar. Bekijk het filmpje hieronder!

Deel onze missie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *